«Ο Πολυχρονόπουλος είχε τσεπώσει (και) δωρεά 140.000 ευρώ» – 2024-02-21 17:17:14

by times news cr

2024-02-21 17:17:14

Νέα αποκάλυψη-σοκ πρώην εθελοντή για τον ιδρυτή της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Αλλος Ανθρωπος»

Δεν Îχουν Ï„Îλος οι καταγγελίες για τον Î¹Î´Ï Ï…Ï„Î® Ï „ου «Βλλου Î’Î½Î¸Ï ÏŽÏ€Î¿Ï…Â» Κωνσταντίνο Î Î¿Î»Ï…Ï , – ήματος. Βτομα που Ï€Ï ÏŒÏƒÏ†ÎµÏ Î±Î½ εθελοντική ÎµÏ Î³Î±ÏƒÎ¯Î± στην ΚοινωνικΠ® Κουζίνα «καίνε» τον επικεφαλής της, Ï…Ï€Î¿ÏƒÏ „Î·Ï Î¯Î¶Î¿Î½Ï„Î±Ï‚, Î¼ÎµÏ„Î±Î¾Ï Î¬Î»Î»Ï‰Î½, ότι… «είχε τσεπώσει 140,000 ÎµÏ …Ï ÏŽ από Î•Î»Î»Î·Î½Î¿Î±Î¼ÎµÏ Î¹ÎºÎ±Î½ÏŒÂ»!

Οπως είπε ο κ. Î“Î¹ÏŽÏ Î³Î¿Ï‚, ο οποίος ήταν εθελοντής στον «Β λλον Î’Î½Î¸Ï Ï‰Ï€Î¿Â» επί Îναν Ï‡Ï ÏŒÎ½Î¿, τα Ï‡Ï Î®Î¼Î±Ï„Î± α … – ±Î½Î¬Î³ÎºÎ·, όπως ο ίδιος. Ωστόσο, ουδείς Ï€Î®Ï Îµ Îστω Îνα… σεντ!

«Εγώ ήμουν εκεί γιατί είχα Îνα Ï€Ï ÏŒÎ²Î»Î·Î¼Î± Îξωσης και ÎÏ€Ï ÎµÏ €Îµ να κάνω τον εθελοντή για να μου δίνουν Ï„Ï ÏŒÏ†Î¹Î¼Î±. ” »Î®Î¼Î±Ï„ά μου, μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι αυτΠ¬ τα Ï‡Ï Î®Î¼Î±Ï„Î± που Îχουν Î¼ÎµÏ„Î±Ï†ÎµÏ Î¸ÎµÎ¯ στον “ΒΠ»Î»Î¿Î½ Î’Î½Î¸Ï Ï‰Ï€Î¿â€ ÎµÎ¯Î½Î±Î¹ ÎºÎ±Î¸Î±Ï Î¬ για Î±Ï€Î»Î®Ï Ï‰Ï„Î± ” μου είπε ότι θα βοηθηθώ από εκεί. Μόλις Îφυγε εκείνος ο Î¬Î½Î¸Ï Ï‰Ï€Î¿Ï‚ και Ï ÏŽÏ„Î·ÏƒÎ± τον ολ … … ” ÏŒ την Κοινωνική Κουζίνα. … »

Î£Ï Î¼Ï†Ï‰Î½Î± με τον ίδιο, ÏƒÏ…Î½ÎµÏ Î³Î¬Ï„ÎµÏ‚ και άτομα από Ï„Î ¿Î½ οικογενειακό ÎºÏ ÎºÎ»Î¿ του Î Î¿Î»Ï…Ï‡Ï Î¿Î½ÏŒÏ€Î¿Ï…Î»Î¿Ï… Î¼Î¿Î¹Ï Î¬Î ¶Î¿Î½Ï„αν τα Ï‡Ï Î®Î¼Î±Ï„Î± και τα Ï„Ï ÏŒÏ†Î¹Î¼Î± που ÎφτανΠ±Î½ στην Κουζίνα από το υστÎÏ Î·Î¼Î± απλών πολιτ ών. «Μας Îλεγαν να μη δίνουμε τίποτα σε κανÎναν. Το ÎºÏ Îας το Î¼Î¿Î¯Ï Î±Î¶Î±Î½ σταδιακά άτομα του Î ¿Î¹ÎºÎ¿Î³ÎµÎ½ÎµÎ¹Î±ÎºÎ¿Ï του ÎºÏ ÎºÎ»Î¿Ï…, αμφιβάλλω αν είχαν αοο ¬ÏƒÎµÎ¹ Ï€Î¿Ï„Î ÎºÏ Îας. Με όποιον δεν άκουγε αυτά που ήθελε ο Πολυχ ” και να Î²Ï Î¯Î¶ÎµÎ¹. Î’Î½Î±Ï†Î¿Ï Î¹ÎºÎ¬ με τα Ï‡Ï Î®Î¼Î±Ï„Î±, Ï€Î±Ï Î¿Ï…ÏƒÎ¯Î±Î¶Î±Î½ κάπ … ±Î¶ÎµÏ ονταν, όταν τα ÎÏ†ÎµÏ Î½Î±Î½ στην Κοινωνική Κουζίνα, Ï „α Î¼Î¿Î¹Ï Î¬Î¶Î¿Î½Ï„Î±Î½ Î¼ÎµÏ„Î±Î¾Ï Ï„Î¿Ï…Ï‚ τα άτομα που δ … » είπε ο κ. Î“Î¹ÏŽÏ Î³Î¿Ï‚. Î Î±Ï Î¬Î»Î»Î·Î»Î±, αποκάλυψε ότι άτομα από τη ν Κοινωνική Κουζίνα Îκαναν Î»Î¿Î³Î±Ï Î¹Î±ÏƒÎ¼ÏŒ 7,500 ÎµÏ…Ï ÏŽ στα… μπουζ Î¿Ï ÎºÎ¹Î±!

«Εστειλαν εμένα και ένα συγγενικό τους πρόσωπο να τραβήξουμε χρήματα για να πάνε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και να κάνουν λογαριασμό 7.500 ευρώ. Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα! Οταν ήρθα απέναντι στο κομμάτι να το αποκαλύψω, με απείλησαν και, επειδή έχω παιδιά, φοβόμουν μη συμβεί κάτι. Με απείλησαν και μου είπαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια» τόνισε ο πρώην εθελοντής. Τέλος, επιβεβαίωσε ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος είχε εθισμό στον τζόγο: «Εκείνος και συγγενικό του πρόσωπο τζόγαραν μέσω τηλεφώνου. Τους έχω δει προσωπικά. Και τα περνούσαν εκείνη τη στιγμή τα χρήματα. Εχει παίξει αρκετά χρήματα. Τελευταία φορά που έπαιζε μέσω κινητού ο λογαριασμός είχε πάνω από 1.500 ευρώ και τα “πατήματά” του ήταν άνω των 2 ευρώ».

Χαρτονομίσματα

Βλλο άτομο που ÎµÏ Î³Î±Î¶ÏŒÏ„Î±Î½ εθελοντικά στην ÎšÎ¿Î¹Î½Ï ” ¿Ï σε τα Ï‡Î±Ï Ï„Î¿Î½Î¿Î¼Î¯ÏƒÎ¼Î±Ï„Î± που ÏƒÏ…Î³ÎºÎµÎ½Ï„Ï ÏŽÎ½Î¿Î½Ï„Î±Î½ από „α κουτιά του «Βλλου Î’Î½Î¸Ï ÏŽÏ€Î¿Ï…Â» και τα κÎÏ Î¼Î±Ï„Î± τα Îδινε στους εθελοντÎÏ‚. ” «Î¬Ï Ï Ï‰ÏƒÏ„Î¿Ï‚Â» με τον τζόγο: «Και ο ίδιος και η Ï€ , ζόγο). Εχουν Î³Ï…Ï Î¯ÏƒÎµÎ¹ όλα τα καζίνα στην Βθήνα, και στ ην ÎµÏ€Î±Ï Ï‡Î¯Î± Ï€ÎµÏ Î¹ÏƒÏƒÏŒÏ„ÎµÏ Î¿, για να μη φαίνονται. Î ÎµÏ Î¹ÏƒÏƒÏŒÏ„ÎµÏ Î¿ στη Γλυφάδα και στο Βιγάλεω. Επαιζε Ï†Ï Î¿Ï…Ï„Î¬ÎºÎ¹Î±, Ï€Î±Ï Î¬ Ï‡Î±Ï Ï„Î¹Î¬ και Ï Î¿Ï…Î»ÎÏ „ες. Το αγαπημÎνο του ήταν τα ÎµÏ€Ï„Î¬Ï Î¹Î±Â» είπε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι ο «Αλλος Ανθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε προτείνει και στον ίδιο να δώσει τον αριθμό λογαριασμού του για να μπαίνουν σε αυτόν χρήματα από χορηγίες: «Μου είχε πει: “Αν είσαι καθαρός, να βάλουμε τον λογαριασμό σου στη σελίδα στο facebook και εσύ θα βγάζεις το μερίδιό σου” και εγώ δεν δέχτηκα επειδή πονηρεύτηκα…» κατέληξε.


«Υπάρχουν δηλώσεις από ανθρώπους που κρύβονται»

Â«Î Ï Î¬Î³Î¼Î±Ï„Î¹ Ï‡Ï Î·ÏƒÎ¹Î¼Î¿Ï€Î¿Î¹Î¿Ï ÏƒÎµ Î»Î¿Î³Î±Ï Î¹Î±ÏƒÎ¼Î¿Ï Ï‚ Î±Î½Î¸Ï ÏŽÏ€Ï‰Î½ … ± τα ÎºÎ±Ï„Î±Ï‡Ï Î±ÏƒÏ„Î¿Ï Î½. Δεν Îχει εισοδήματα από ÎµÏ Î³Î±ÏƒÎ¯Î± ή αποταμίευση. Ολη η απασχόλησή του ήταν στον “Βλλον Î ‘Î½Î¸Ï Ï‰Ï€Î¿â€ . Εκεί Î¶Î¿Ï ÏƒÎµÂ» δήλωσε ο εκ των ÏƒÏ…Î½Î·Î³ÏŒÏ Ï‰Î½ του επικεφαλ – ” Ï‚. ” ·Î»ÏŽÏƒÎµÎ¹Ï‚ σε Î²Î¬Ï Î¿Ï‚ του εντολÎα του από Î±Î½Î¸Ï ÏŽÏ€Î¿Ï…Ï ‚ που ÎºÏ Ï Î²Î¿Î½Ï„Î±Î¹ και όχι επώνυμες καταγγελίες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

You may also like

Leave a Comment