Βμετακίνητοι στα μπλόκα και σε ετοιμότητα οι Î±Î³Ï ÏŒÏ„ÎµÏ ‚ – 2024-02-18 06:38:21

by times news cr

2024-02-18 06:38:21

” – ο κόστος Ï€Î±Ï Î±Î³Ï‰Î³Î®Ï‚ και τις χαμηλÎÏ‚ τιμÎÏ‚ διάθεση Ï‚ των Ï€Ï Î¿ÏŠÏŒÎ½Ï„Ï‰Î½ τους

Με το Îνα πόδι στη συνάντηση με τον Ï€Ï Ï‰Î¸Ï…Ï€Î¿Ï…Ï Î³ÏŒ κΠ– … Ï€Î±Ï Î±Î¼Îνουν σε ετοιμότητα και επιφυλακτικοί για όσα Î ±ÎºÎ¿Ï ν από την κυβÎÏ Î½Î·ÏƒÎ·. – … ¿Î¯ÏƒÎ¿Ï…ν και τα επόμενα βήματά τους.

” … – την κυβÎÏ Î½Î·ÏƒÎ· είναι το Â«Ï€Î±Î¶Î¬Ï Î¹Â» Î¼ÎµÏ„Î±Î¾Ï Ï„Ï‰Î½ Î´Ï Î¿ Ï €Î»ÎµÏ…Ï ÏŽÎ½ να γίνει με Î±Î½Î¿Î¹ÎºÏ„Î¿Ï Ï‚ τους Î´Ï ÏŒÎ¼Î¿Ï…Ï‚.
Î’Î³Ï ÏŒÏ„ÎµÏ‚ και ÎºÏ„Î·Î½Î¿Ï„Ï ÏŒÏ†Î¿Î¹ του μπλόκου Ε65, από Ï„Î ·Î½ ÎšÎ±Ï Î´Î¯Ï„ÏƒÎ± και τα Î¦Î¬Ï ÏƒÎ±Î»Î±, Îχυσαν γάλα Ï€Î¬Î½Ï , – „ων τους.

Επίσης, συμβολική συγκÎÎ½Ï„Ï Ï‰ÏƒÎ· Ï€Ï Î±Î³Î¼Î±Ï„Î¿Ï€Î¿Î¯Î·ÏƒÎ±Î½ ” … ‰Î³ÎÏ‚ Ï€Ï Î¿ÏŠÏŒÎ½Ï„Ï‰Î½. Οι Î±Î³Ï ÏŒÏ„ÎµÏ‚ της Μακεδονίας Îκλεισαν χθες το απόγευμα ÏƒÏ …μβολικά για μία ÏŽÏ Î± τον Î´Ï ÏŒÎ¼Î¿ Î¦Î»ÏŽÏ Î¹Î½Î±Ï‚ – Θεσσαλονίκης , στον κόμβο του Φιλώτα. Στα Ιωάννινα η ÎµÏ€Î¹Ï„Ï Î¿Ï€Î® αγώνα του Î½Î¿Î¼Î¿Ï Îκανε συγκÎÎ½Ï„Ï – ¿ του ΟΠΕΚΕΠΕ και της ÎµÏ†Î¿Ï Î¯Î±Ï‚. Î Î±Ï Î¬Î»Î»Î·Î»Î±, στην είσοδο του Î»Î¹Î¼Î±Î½Î¹Î¿Ï Ï„Î·Ï‚ Î —γουμενίτσας Ï€Î±Ï Î±Î¼Îνουν τα Ï„Ï Î±ÎºÏ„ÎÏ Ï„Ï‰Î½ Î±Î³Ï Î¿Ï„ÏŽÎ½ της Î˜ÎµÏƒÏ€Ï Ï‰Ï„Î¯Î±Ï‚, αναμÎνοντας τις εξελίξεις. Ιδια εικόνα και στην Κοζάνη, που από Ï€Ï Î¿Ï‡Î¸ÎÏ, 70 ηκαν και Ï€Î±Ï Î±Ï„Î¬Ï‡Î¸Î·ÎºÎ±Î½ από τον κόμβο των ΚοίΠ»Ï‰Î½ στο ÎºÏ„Î¯Ï Î¹Î¿ της Î ÎµÏ Î¹Ï†ÎÏ ÎµÎ¹Î±Ï‚. Οι Î±Î³Ï ÏŒÏ„ÎµÏ‚ τονίζουν ότι, εάν δεν Î¹ÎºÎ±Î½Î¿Ï€Î¿Î¹Î·Î¸Î¿Ï Î½ Ï„Î ± αιτήματά τους, θα ÏƒÎºÎ»Î·Ï Ï Î½Î¿Ï…Î½ τη στάση Ï„Î ¿Ï…Ï‚ και θα Ï€Ï Î¿Ï‡Ï‰Ï Î®ÏƒÎ¿Ï…Î½ ακόμα και σε κατάληψη Ï „ης Î ÎµÏ Î¹Ï†ÎÏ ÎµÎ¹Î±Ï‚.

Μπλόκο σε Ï†Î¿Ï Ï„Î·Î³Î¬

Και στο τελωνείο των Κήπων, στον ΕβΠο, Ï€Î±Ï Î±Î¼Îνο 50 ιαστήματα τα ÏƒÏ Î½Î¿Ï Î± στα Ï†Î¿Ï Ï„Î·Î³Î¬ Î±Ï…Ï„Î¿ÎºÎ¯Î½Î·Ï „α, αλλά θα ÎµÏ€Î¹Ï„Ï Îπουν τη διÎλευση Î»ÎµÏ‰Ï†Î¿Ï ÎµÎ ¯Ï‰Î½ και επιβατικών αυτοκινήτων. Στο μπλόκο των ÎœÎ±Î»Î³Î¬Ï Ï‰Î½ Ï…Ï€Î®Ï Î¾Îµ, επίσης, Î¼Î¹ÎºÏ Î®Ï‚ Î´Î¹Î¬Ï ÎºÎµÎ¹Î±Ï‚ συμβολικός αποκλεισμός. Στην πλατεία των Î¦Î±Ï ÏƒÎ¬Î»Ï‰Î½ οι Î±Î³Ï ÏŒÏ„ÎµÏ‚ και οι ” ±Ï Ï„Ï…Ï ÏŒÎ¼ÎµÎ½Î¿Î¹ για το κόστος Ï€Î±Ï Î±Î³Ï‰Î³Î®Ï‚ σε Ï€ÎµÏ„Ï Îλαιο, Ï ÎµÏ Î¼Î± και Î±Î³Ï Î¿ÎµÏ†ÏŒÎ´Î¹Î±.

Βν δεν Î´Î¿Î¸Î¿Ï Î½ Î»Ï ÏƒÎµÎ¹Ï‚, η Βθήνα είναι κοντά, διαμή … ποίο συμμετÎχουν και Ï†Î¿Ï ÎµÎ¯Ï‚ της πόλης. ” ±Ï…Ï„ÎÏ‚ τις ημÎÏ ÎµÏ‚ Î²Ï Î¯ÏƒÎºÎ¿Î½Ï„Î±Î¹ στο μπλόκο Ε65, μαζί με Ï„Î ¿Ï…Ï‚ Î±Î³Ï ÏŒÏ„ÎµÏ‚ της ÎšÎ±Ï Î´Î¯Ï„ÏƒÎ±Ï‚. – …ν τα Ï„Ï Î±ÎºÏ„ÎÏ ÏƒÏ„Ï Î±Î¼Î¼Îνα στην πόλη. Στη Î£Ï€Î¬Ï Ï„Î· η πομπή των Î±Î³Ï Î¿Ï„ÏŽÎ½ και ÎºÏ„Î·Î½Î¿Ï „Ï ÏŒÏ†Ï‰Î½ ξεκίνησε από τον κόμβο της νÎας εισόδου της πόλ ης. ” ματά τους, αλλά και των μελισσοκόμων. Στη συνÎχεια συμβολικά, ως Îνδειξη Î´Î¹Î±Î¼Î±Ï Ï„Ï…Ï Î¯Î±Ï‚, Ï€ Îταξαν στην είσοδο της Î ÎµÏ Î¹Ï†ÎÏ ÎµÎ¹Î±Ï‚ σανό κι Îχυσαν γάλ α. Η Î´Î¹Î±Î¼Î±Ï Ï„Ï…Ï Î¯Î± συνεχίστηκε Ï€Ï Î¿Ï‚ το κÎÎ½Ï„Ï Î¿ Ï„Î·Ï ‚ πόλης, όπου τα Ï„Ï Î±ÎºÏ„ÎÏ Î±Î½Îβηκαν στην ÎºÎµÎ½Ï„Ï Î¹ÎºÎ® πλΠ±Ï„εία. Στο Î’Ï Î³Î¿Ï‚ οι συνάδελφοί τους απÎκλεισαν συμβΠ¿Î»Î¹ÎºÎ¬ το κÎÎ½Ï„Ï Î¿ της πόλης, άνοιξαν πανό και Îγιναν ομιΠ»Î¯ÎµÏ‚.

«Δίκαια αιτήματα»

Βπό την Ï€Î»ÎµÏ…Ï Î¬ του, ο ÎµÎºÏ€Ï ÏŒÏƒÏ‰Ï€Î¿Ï‚ Î¤Ï Ï€Î¿Ï… Ï„ – Î¬Ï Î¹ÏƒÎ±Ï‚ Î£Ï‰ÎºÏ Î¬Ï„Î·Ï‚ Î’Î»ÎµÎ¹Ï†Ï„Î®Ï Î±Ï‚ δήλωσε ικε – »Îει η κυβÎÏ Î½Î·ÏƒÎ·, εμείς είμαστε ÏƒÎ¯Î³Î¿Ï…Ï Î¿Î¹ ότι θα δώσουμε στΠ¿Î½ κ. – ±Ï„α είναι δίκαια, με την ανάλυση που θα ÎºÎ¬Î½Î¿Ï …με στο κάθε αίτημα». Στην ÎµÏ ÏŽÏ„Î·ÏƒÎ· εάν Ï€Ï Î¿Ï‚ το Ï€Î±Ï ÏŒÎ½ Îχει παγώσει η κάθο δος με Ï„Ï Î±ÎºÏ„ÎÏ ÏƒÏ„Î·Î½ Βθήνα, απάντησε ότι αυτό – ου θα Î´Î¿Î¸Î¿Ï Î½ από το ÎœÎÎ³Î±Ï Î¿ Μαξίμου.

… – 7, 7 100% Î. ι να ÎµÏ€Î±Î½Î±Î´Î¹Î±Ï€Ï Î±Î³Î¼Î±Ï„ÎµÏ…Ï„ÎµÎ¯.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

You may also like

Leave a Comment