Ένταση στην Εξεταστική, με αιχμή την αποκάλυψη Ï„ ης Î´Î·Î¼Î¿ÎºÏ Î±Ï„Î¯Î±Ï‚ για ÎšÎ±Ï Î±Î¼Î±Î½Î»Î® – 2024-02-17 06:31:02

by times news cr

2024-02-17 06:31:02

Ο Î’. Κόκκαλης ζήτησε να κληθεί άμεσα ο Ï€Ï ÏŽÎ·Î½ Î´Î¹ÎµÏ…Î¸Ï Î½Ï‰Î½ ÏƒÏ Î¼Î²Î¿Ï…Î»Î¿Ï‚ της ΤΡΒΙΠΟΣΕ

” ης Βουλής το Ï€Ï Ï‰Ï„Î¿ÏƒÎλιδο Î±Ï€Î¿ÎºÎ±Î»Ï…Ï€Ï „ικό δημοσίευμα της Â«Î´Î·Î¼Î¿ÎºÏ Î±Ï„Î¯Î±Ï‚Â», με τον Î’ ασίλη Κόκκαλη (ÎºÎµÎ½Ï„Ï Î¹ÎºÎ® φωτό), εισηγητή του ΣΥΡΠ™Î–Î’, να ζητεί να κληθεί άμεσα στην εξεταστική ο Ï€Ï ÏŽÎ· ν Î´Î¹ÎµÏ…Î¸Ï Î½Ï‰Î½ ÏƒÏ Î¼Î²Î¿Ï…Î»Î¿Ï‚ της ΤΡΒΙΠΟΣΕ Î¦Î¯Î»Î¹Ï€Ï €Î¿Ï‚ Τσαλίδης. Δείχνοντας το δημοσίευμα της ÎµÏ†Î·Î¼ÎµÏ Î¯Î´Î±Ï‚ μΠ±Ï‚, ο βουλευτής Î¾ÎµÎºÎ±Î¸Î¬Ï Î¹ÏƒÎµ πως «δεν Î¼Ï€Î¿Ï Î¿Ï Î¼Îµ να τα διαβάζουμε αυτά σε ÎµÏ†Î·Î¼ÎµÏ Î¯Î´Î±. ” α, σημαίνει ότι τα Î®Î¾ÎµÏ Îµ όλα ο ÎšÎ±Ï Î±Î¼Î±Î½Î»Î®Ï‚. Î’Îβαια, χθες ήταν κυνικός», ενώ ζήτησε να διακόψει η επιτ Ï Î¿Ï€Î®, Ï€Ï Î¿ÎºÎµÎ¹Î¼Îνου να επικοινωνήσει με την Εισαγγελία Εφετ ών.

Αντί απολογίας και εξηγήσεων, η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να πετάξει την «μπάλα» στην εξέδρα, με τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη να κατηγορεί τον βουλευτή για θέατρο και στη συνέχεια τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να μιλά για… σόου. Λίγο αργότερα μάλιστα προκλήθηκαν νέες εντάσεις, αυτήν τη φορά με αφορμή την κατάθεση της αναπληρώτριας διοικήτριας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Αλεξάνδρας Ρογκάκου, η οποία εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθήθηκε κατά τη σύνταξη του πορίσματος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την επίμαχη σύμβαση 717. Η επιμονή της, ωστόσο, να απαντήσει με υπόμνημα σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έγιναν για το πόρισμα που είχε συντάξει η Αρχή τον Σεπτέμβριο του 2021 και το οποίο διαπίστωνε παραλείψεις και καθυστερήσεις στην υλοποίηση της σύμβασης 717, προκάλεσε την έκρηξη των εισηγητών της αντιπολίτευσης.

– Î¼Î¬Ï Ï„Ï…Ï Î±, σχολιάζοντας πως δεν είναι Î´Ï…Î½Î±Ï „όν «μια τόσο ÎÎ¼Ï€ÎµÎ¹Ï Î· ÎºÏ Î±Ï„Î¹ÎºÎ® Î»ÎµÎ¹Ï„Î¿Ï…Ï Î³ÏŒÏ‚ εδώ και μία εβδομάΠ´Î± Î³Î½Ï‰Ï Î¯Î¶ÎµÎ¹ ότι θα εμφανιστεί στη Βουλή για τα ΤÎμπ ” ί είναι 200 σελίδες, θα απαντήσω Î³Ï Î±Ï€Ï„Î¬â€ Â». Στο Î¼ÎµÏ„Î±Î¾Ï , το ΠΒΣΟΚ ζητά τη διεξαγωγή ειδικής συ Î½ÎµÎ´Ï Î¯Î±ÏƒÎ·Ï‚ της ΟλομÎλειας της Βουλής την 28 28 Îνας Ï‡Ï ÏŒÎ½Î¿Ï‚ από την Ï„Ï Î±Î³Ï‰Î´Î¯Î± των Τεμπών, με το ” ημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

– ¿. Ωστόσο δεν Ï…Î¹Î¿Î¸ÎµÏ„Î¿Ï Î¼Îµ τις απόψεις αυτÎÏ‚ καθώς ÎµÎºÏ†Ï Î¬ ζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με Ï Î²Ï ÎµÎ¹Ï‚ Î´Î¹Î±Î³Ï Î¬Ï†Î¿Î½Ï„Î±Î¹ Ï‡Ï‰Ï Î¯Ï‚ Ï€Ï Î¿ÎµÎ¹Î´Î¿Ï€Î ¿Î¯Î·ÏƒÎ·. … ‚ αποκλείονται.

You may also like

Leave a Comment