Ο Hayate Î¹ÏƒÏ‡Ï…Ï Î¯ÏƒÏ„Î·ÎºÎµ ότι Îκανε διάσημα τα ΒμεΒ! – 2024-02-18 14:30:31

by times news cr

2024-02-18 14:30:31

… ο 35Ï‡Ï Î¿Î½Î¿Ï‚ youtuber που ÏºÎ±ÎºÎ¿Ï€Î¿Î¹Î¿Ï ÏƒÎµ σε ζωντανή ÏƒÏ Î½Î´ÎµÏƒÎ· άτ ομα που είχαν το ακαταλόγιστο

… … … … ‡Ï ονος youtuber Hayate! Ο ÎºÎ±Ï„Î·Î³Î¿Ï Î¿Ï Î¼ÎµÎ½Î¿Ï‚, ωστόσο, δεν ÎºÎ±Ï„Î¬Ï†ÎµÏ Îµ να Î±Ï€Î¿Ï†Ï Î³ÎµÎ¹ … – ωνη γνώμη Î±Î½Î±ÎºÏ Î¯Ï„Ï Î¹Î±Ï‚ και εισαγγελÎα.

Ο ÎºÎ±Ï„Î·Î³Î¿Ï Î¿Ï Î¼ÎµÎ½Î¿Ï‚ οδηγήθηκε χθες στο Î±Î½Î±ÎºÏ Î¹Ï„Î¹ÎºÏŒ Î³Ï Î ±Ï†ÎµÎ¯Î¿ για να απολογηθεί Îπειτα από Î´Ï Î¿ συνολϹκΠ¬ Ï€Ï Î¿Î¸ÎµÏƒÎ¼Î¯ÎµÏ‚ που ζήτησε και Îλαβε. Βυτή τη Ï†Î¿Ï Î¬, μάλιστα, είχε στο Ï€Î»ÎµÏ…Ï ÏŒ το Ï… νÎους ÏƒÏ…Î½Î·Î³ÏŒÏ Î¿Ï…Ï‚. Κατά την απολογία του ο 35Ï‡Ï Î¿Î½Î¿Ï‚ ÎµÏ€Î¹Ï‡ÎµÎ¯Ï Î – €Ï‰Î½ κατά ÏƒÏ…Ï Ï Î¿Î® και κατ’ επάγγελμα, και το πλημμλ Î. Ï ÏŽÏ€Ï‰Î½ με τα Ͽποία ÏƒÏ…Î½Î¿Î¹ÎºÎ¿Ï ÏƒÎµ. Ωστόσο, δεν ÎºÎ±Ï„Î¬Ï†ÎµÏ Îµ να πείσει και μετά την απολογΠ¯Î± του Ï€Î®Ï Îµ τον Î´Ï ÏŒÎ¼Î¿ για τις φυλακÎÏ‚.

Î£Ï Î¼Ï†Ï‰Î½Î± με Ï€Î»Î·Ï Î¿Ï†Î¿Ï Î¯ÎµÏ‚, ενώπιον της Î±Î½Î±ÎºÏ Î¯Ï„Ï – ότι Î³Î½ÏŽÏ Î¹Î¶Îµ Ï€Ï Î¬Î³Î¼Î±Ï„Î¹ πως τα άτομα που εμφανίζΠ¿Î½Ï„αι στα βίντεό του αντιμετώπιζαν κάποια Î¼Î¿Ï Ï†Î®Ï ” ´ÎµÎ½ είχε καταλάβει ότι τα Ï€Ï ÏŒÏƒÏ‰Ï€Î± αυτά είχαν Ï „ο ακαταλόγιστο, δηλαδή ότι δεν είχαν αντίΠ»Î·ÏˆÎ· των Ï€Ï Î¬Î¾ÎµÏ‰Î½ στις οποίες Â«Ï€Ï Ï‰Ï„Î±Î³Ï‰Î½Î¹ÏƒÏ„Î¿Ï ÏƒÎ±Î½Â» και μάλιστα σε… ζωντανή ÏƒÏ Î½Î´ÎµÏƒÎ·.

Ωστόσο, ο Î¹ÏƒÏ‡Ï…Ï Î¹ÏƒÎ¼ÏŒÏ‚ εκείνος που Ï€Ï Î¿ÎºÎ±Î»ÎµÎ¯ αλγεινή εντπ – „ην απολογία του ο 35Ï‡Ï Î¿Î½Î¿Ï‚ είναι ότι Ï‡Ï Î·ÏƒÎ¹Î¼Î¿ ” Ï‰Ï†ÎµÎ»Î¿Ï ÏƒÎµ Ï€Î¿Î»Ï Ï€ÎµÏ Î¹ÏƒÏƒÏŒÏ„ÎµÏ Î¿ απ’ ÏŒ,τι τα Îβλαπτε ! Î£Ï Î¼Ï†Ï‰Î½Î± με τον ÎºÎ±Ï„Î·Î³Î¿Ï Î¿Ï Î¼ÎµÎ½Î¿, τα Ï€Ï ÏŒÏƒÏ‰Ï€Î± αυτΠ– · Î´Ï Î±ÏƒÏ„Î·Ï Î¹ÏŒÏ„Î·Ï„Î±, ενώ κÎÏ Î´Î¹Î¶Î±Î½ και Î±Î½Î±Î³Î½Ï‰Ï Î¹ÏƒÎ¹Î¼ÏŒÏ„Î·Ï„Î±.

– ´Î®Î»Ï‰ÏƒÎµ μετανιωμÎνος για τα βίντεο της Î½Ï„Ï Î¿Ï€Î®Ï‚ πΠYouTube YouTube YouTube ? ν Ï€ÎµÏ Î±ÏƒÎ¼Îνο ΣεπτÎÎ¼Î²Ï Î¹Î¿ την Ï€Î±Ï Î±Î³Ï‰Î³Î® και την Ï€Ï Î¿Î²Î¿Î» ή βίντεο με Î±Î½Î®Î¼Ï€Î¿Ï Î± άτομα που υφίσταντο κα κοποίηση και εξευτεΔϹστική ÏƒÏ…Î¼Ï€ÎµÏ Î¹Ï†Î¿Ï Î¬. – … ποιο ανήλϹκο Ï€Ï ÏŒÏƒÏ‰Ï€Î¿.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του 35χρονου, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασαν και κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισής του δύο πρόσωπα που συμμετείχαν στα live stream βίντεό του και τα οποία δεν είναι άτομα με αναπηρία. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι συνήγοροι του κατηγορουμένου στην ανακρίτρια, θέλησαν να καταθέσουν και ΑμεΑ θύματα του youtuber, τα οποία όμως δεν μπόρεσαν διότι η δικαστική λειτουργός έκρινε ότι η μαρτυρία τους θα πρέπει να δοθεί μόνο παρουσία ψυχολόγου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

You may also like

Leave a Comment